Jobba hos oss

Vi söker Fysioterapeut

Vi välkomnar nu en ny kollega till vår hälsocentral.

Hälsocentralen Falken ligger i Alstermo, Uppvidinge kommun. Alstermo är ett aktivt samhälle som ligger mellan Kalmar och Växjö. Flera större industrier är etablerade på orten och här finns bland annat ett handbollslag som spelar i näst högsta ligan.

I mars 2023 flyttar vi in i våra nybyggda lokaler.

Hälsocentralen Falken är en välfungerande enhet, och har idag 2050 listade patienter. Vi som arbetar på Hc Falken är ett bra team med läkar- och sjuksköterskemottagning, barnhälsovård, astma/KOL, diabetes och medicinsk fotvård.

Vi bedriver även företagshälsovård i liten skala.

Nu söker vi en fysioterapeut som vara med i vårt team. Vi söker dig som vill vara med och utvecklas med oss. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av mottagningsverksamhet, undersökning, bedömning och behandling av patienter, både individuellt och i grupp.

Du kommer att ha ett nära samarbete med olika yrkeskategorier på hälsocentralen. Vi arbetar i journalsystemet Cambio Cosmic.

Vi välkomnar dig som är legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Hel eller deltid
Ansökan: 23-01-01 – 23-02-28
Vid intresse, maila ditt CV till: lena@hcfalken.se                       

Vi söker Distriktsläkare

Vill du bli en i vårt team?

Vi är en välfungerande vårdcentral med erfaren, engagerad personal som har stor patientkännedom. Vårdcentralen är fullbemannad med fast anställd läkare.

Inom kort flyttar vi in i våra nybyggda lokaler.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet inom svensk sjukvård. Vi kräver goda språkkunskaper i svenska, som lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Du skall ha ett stort intresse för primärvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, kommunikation och empatiskt förhållningssätt.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år.

LÖN
Individuell lönesättning

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
100% enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.

KONTAKTINFORMATION
Lena Erlandsson, Verksamhetschef
lena@hcfalken.se

ADRESS
Hälsocentralen Falken, Doktorsvägen 3, 36443 Alstermo


Vårdcentralen Falken

Doktorsvägen 3, 364 43 Alstermo
0481 - 36 69 30    info@hcfalken.se